Stoelshiatsu of stoelmassage

Een stoelshiatsu behandeling vindt plaats op een speciale hiervoor ontworpen stoel. De behandeling duurt ongeveer 20-25 minuten. De eerste behandeling wordt vooraf gegaan door een kort intakegesprek. De behandeling wordt gegeven met kleding aan (bovenlijf liefst dun, t-shirt o.i.d.).
Het tarief bedraagt € 20,00.

De stoelshiatsu is een korte maar zeer activerende behandeling en behandeld worden rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen. Door de drukpuntmassage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd hetgeen de energiestroom in het lichaam verbetert. Ook ervaart men algehele ontspanning.

Indien gewenst kan ook een stoelmassage behandeling worden gegeven. Deze stoelmassage bestaat uit  een ontspannen rug-, nek- en schoudermassage gecombineerd met enkele shiatsu technieken die worden toegepast. Bij de stoelmassage wordt tijdens het massage gedeelte gebruik gemaakt van massage olie.  Het tarief is gelijk aan de stoelshiatsu.

Deze beide behandelingen zijn heel geschikt bij alle rug, nek- en schouderklachten, RSI, spier- en gewrichtspijnen, hoofdpijn/migraine, stress en burn-out. 

TQF